Pages

måndag 22 maj 2006

Kaksidan

Idag har jag och the Slyna gjort en hemsida som är galet lyxig och bearbetad. Var vid dagens labb som vi skulle visa att vi kunde html-koda – och det kunde vi ju redan, mer eller mindre.

Detta var dock bara början på något mycket större. Hela vår grupp (samma fem som står bakom Listor in absurdum) ska dona ihop något maffigt tills på måndag och vi får väl se hur det går med den saken. Är dock inte utom mig av stress – än. Kanske det kommer som en rolig överraskning lagom till helgen?

5 kommentarer:

myrkyr sa...

Jag kommer in iaf. Märkligt. Får väl se om det är någon annan som hojtar om att det inte funkar...

Statcounter skulle vara något. Tror du det går nu i efterhand för vi slängde ju orginaldokumenten. :-(

Visbollen sa...

Japp jag hojtar och hälsar att länken inte fungerar för mig heller. Styr upp för bövelen ;)

myrkyr sa...

Andra kommer in så det är er det är fel på ;-) Eller iaf era datorer. Adressen är http://www.fc.vxu.se/~sjafr04@student.vxu.se/FOV2-0002C5C5/sida1.html?FCItemID=S00759D5A?WasRead=1 till sida ett och http://www.fc.vxu.se/~sjafr04@student.vxu.se/FOV2-0002C5C5/sida2.html?FCItemID=S00759D5B?WasRead=1 till sidan två. Om nu det är lättare för er att klistra in adresserna.

Kakis och Schmulislänkarna går bara till våra bloggpresentationer.

Och misslyckas ni så missar ni ändå inte så galet mycket. ;-)

Cel'Dara sa...

Nope funkar inte... Verkar som du har länkat till dokumentet på din dator, så det är väl därför som du kan se det och ingen annan. Kanske.. :-/

myrkyr sa...

C - ja och datorn är dessutom skolans så det är därför direktlänken mellan sidorna inte funkar. Jaja. Som sagt - ingen missar egentligen något. ;-)

Fast bra nyfikna blir ni allt va?! *ler lurigt*

 
Copyright 2010 myrkyr. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase