Pages

måndag 23 oktober 2006

Resklar

Snart vankas det klassresa till Stockholm! Det tråkiga är att inte ens hälften har anmält sig och troligtvis inte kommer att göra det heller.

Äh.

Stor mening då. Särkskilt när jag har räknat ut att hälften av de anmälda är vi fem i gänget som ju träffas titt som tätt ändå.

Fast Stockholm är fint ju och vi ska få gå på roliga studiebesök och bli lärda och bo på snajsigt vandrarhem som enligt I är typ hotell. Och sen kommer ju Turkugänget som ingen av oss har sett på länge länge.

Fast det hade varit roligt om vi var alla. Så det så. Är ju det som är meningen med klassresa ju. Tråkisar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

men det är ju lääänge kvar. Vad som helst kan hända.

men det ska bli kul iaf!

Anders Hörbo sa...

Lugn. din klass är inte ensam. Min är likadan, man kan komma med ett stort projekt eller nja, något kul iallfall. Först är alla på, sen ångrar de flesta sig och sen sitter man och kollar på Hello Saferide med de människorna man umgås med vanligtvis ändå...

myrkyr sa...

K - Hoppas du har rätt. Du coh jag får kanske starta lockkampanj? I annat fall får vi som följer med se till att ha roligt iaf. :-)

BAT - Ja visst är det hopplöst? Och jag kom att tänka på att man kanske kommer närmre de tio då iaf? Åker alla blir det kanske ändå bara samma gamla grupperingar som så väl har inarbetats efter två och ett halvt år tillsammans?

 
Copyright 2010 myrkyr. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase