Pages

söndag 5 november 2006

Scener ur ett äktenskap



Idag har jag fascinerat beskådat Ragnar och Agdas grovhångel. De har legat i dvala ett bra tag men uppenbarligen har de massor av energi nu när de är nyssvakna och mätta på sallad. Tycker nästan det ser ut som de dansar. Vackert tycker jag det är hur som men antagligen är det vad alla ägare tycker när deras små husdjur lär sig nya rörelser. Detta har jag ju förvisso inte dresserat dem till men ändå. Nåväl. Kul att de trivs ihop antar jag.

Och ja, jag erkänner att jag inte har mycket till liv. Så fort jag har börjat äta lite nyttigare så jag får lite kraft ska jag ta tag i mig själv och få ett jättespännande liv att rapportera om. Lovar.

En lovning till föresten: Har ju varit mycket filmvisande här i veckan. Nästan så jag får titulera detta som videoblogg. Dagens är ju dock det enda egenproducerade på länge och naturfilm är det ju alls inte mycket av i bloggen så det är ju ändå någon form av nytänk. Nya konstformer piggar ju dock alltid upp så jag ska försöka hålla mig borta från rörliga bilder. I alla fall i några dagar.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Var har du hittat dessa fantastiska sniglar?

myrkyr sa...

R - Det började här och sen fortsatte det liksom här och sen så är det typ nu.

Anonym sa...

Oj, jag måste ha missat dem när jag var i Ryssland. Det är ju ascoolt med sniglar som husdjur!

myrkyr sa...

R - Jag vet! *ler stort* Fast det blir ju inte så mycket gos förstås, men det är ändå inte helt min grej.

Visbollen sa...

ooo jädrans snyggt :D David Attenbourough kan slänga sig i väggen med sina naturfilmer ;D

Cel'Dara sa...

Jag är totalt förstummad att dom ens är vid liv fortfarande! *klappar händerna o flinar stort* Ännu mer förbluffad av detta grovhångel! Men är det kanske så barnen blir till i snigelvärlden? För hmm... "rumporna" (äh du fattar va jag menar!) sitter väl inuti skalet... eller? Shiiit! Det här har jag inte ens tänkt på förrän just alldeles nyss! Hmm... Kanske en fråga för Anders & Måns till och med?

myrkyr sa...

C - Ja jag är uppenbarligen mer omvårdande än jag trodde. *ler stolt* Kanske tom kan avancera till något lite mer krävande husdjur i framtiden? Tills vidare är det fullt tillräckligt med sniglar.

Ang. sniglars sexliv: ja, deras könsöppning (som fö bara framträder när de är brunstiga) sitter i KINDEN (!!!) så det är sex vi skådar på filmen, eller iaf ett avancerat förspel. Sniglar är fö tvåkönade men måste vara två för att det ska bli ägg. De kan alltså inte göra sig själva på smällen.

Inte nog med att jag håller dem vid liv, jag är rätt påläst i snigelvetenskap oxå. ;-)

 
Copyright 2010 myrkyr. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase