Pages

onsdag 8 mars 2006

Varning för knivkastare!

Statistik är kul. Den kan tolkas lite som man vill – i alla fall ibland och om man värdesätter kreativitet före vetenskaplig korrekthet.

Idag är det kvinnodagen. Grejt. I dagens Metro hystade de därför in lite siffror rörande varför män misshandlar kvinnor. Av dessa går att utläsa att jag har större chans att slippa slag (eller rättar sagt knivhugg) om jag väljer att dela livet med en missbrukare istället för en arbetslös – fast då gäller det ju att han bara småknarkar lite så han klarar jobbet eller studierna ändå. Dessutom visar ju siffrorna att det är bättre att kravla sig till altaret trots allt. Om nu fem procent känns som en siffra värd uppoffringen…

Om man nu alls ska våga ha pojkvän. Uppenbarligen är det säkraste att hålla sig ifrån ”kärleksförhållande” och framförallt hålla sig hemifrån. Får väl irra gata upp och ner i fortsättningen och definitivt sluta upp med att öppna dörren för besökare, i alla fall om jag känner dem sedan tidigare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

här har jag juh vandrat genom livet på jakt efter åtminstone ett skäl att knyta hymnens band, detta kanske är gott nog?

myrkyr sa...

Ja fem procent kan ju vara hiskeligt mycket om man känner att man vill ha ett skäl. Slå till för bövlen! "Före detta" är ju ännu mindre procent så det gör ju inte ens ngt om det inte håller i längden. Och med detta menar jag inget personligt - bästa såklart om det är du å F fåräver!

myrkyr sa...

Läste uppföljaren i Metro idag. Är 17% som använt kniv och 45% slag och sparkar. Så "DÅDET SKER OFTAST MED KNIV" känns sådär sant.

Fast visst låter det bra? Mer dramatiskt om inte annat.

 
Copyright 2010 myrkyr. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase