Pages

torsdag 30 november 2006

T-shirts, någon?

Genom Linda K hittade jag en rolig sida med hysteriskt många bibliotekarierelaterade tryck. Vissa kändes roliga och till och med vilja-haiga. Många är dock pinsamt fula och för amerikanska på nåt sätt och jag är ju ingen teshörtsflicka precis. Men på en väska kanske? Eller bara magnet eller nåt? Kostar dock tyvärr en del. Får väl börja med screentryck på pysselkvällarna.


Bilden är snodd från Cafepress.

5 kommentarer:

Anonym sa...

varför finns det så många modebloggar? varför måste folk berätta för varandra (och mig)var de har köpt sina jävla kläder och vilket märke det är samt hur mycket de kostade? varför? fan ta alla modebloggar! fan, verkligen, ta dom! förresten... fan ta alla andra också.

Anonym sa...

själv har jag på mig ett par jeans köpta på HM för 299sek samt en vit t-shirt av märket logg köpt på dressman för 79:50sek. blev alla lyckligare nu? fan ta er.

myrkyr sa...

Bäste sur - Det där med modebloggar har jag oxå funderat på. Själv är jag nog inte tillräckligt inne för att kunna ha en egen med alla mina second hand-fynd. Och för att folk ska bli glada över att veta vad du har på dig vill de nog SE det. Verkar vara mer än halva nöjet.

Ingen anledning att sura dock. Bara ignorera. Eller bekämpa dem och revoltera lite genom att vara helt ute. Det gör jag iaf.

Anonym sa...

nä, du är inte alls helt ute. i vissa kretsar är du snarare helt inne. ingen kan någonsin vara helt ute. att försöka vara ute är för mycket inne. alla är vi patetiska. det är också inne.

myrkyr sa...

TS - Det lär du få göra, iaf förr eller senare. Och på svenska.

 
Copyright 2010 myrkyr. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase