Pages

fredag 15 december 2006

I väntan på vändning


Oftast har jag något att skriva. Idag är jag bara tom och trött. Fortsätter skolan så här länge till kommer jag nog inte orka. Hoppas på att mina föräldrars besök imorgon piggar upp lite.

3 kommentarer:

Anonym sa...

varför detta tvångsbloggande? vad är det för mening?

myrkyr sa...

A och L - Alltså. Det är knappast bloggandet som gör mig nedstämd. Bloggskrivandet är snarare en av de få ljusglimtarna. Problemet är bara att jag vill leverera något roligt och trevligt och inte enbart gnäll och vissa dagar är allt så pass mörkt att jag inte kan komma på något alls.

Och jag vet att det bara är jag själv som har bestämt en-om-dagen-kravet. Och jag vet att ingen kommer skrika om jag inte skriver MEN med mig är det allt eller inget. Skriver jag bara när jag har något att berätta kommer jag aldrig anse mig själv uppleva något spektakulärt nog för att publiceras. Jag började ju trots allt blogga för att få igång skrivandet och då är det viktigare att skriva något ovettigt var dag än något bra en gång i månaden och inget där emellan. Så tänker jag. Kanske tänker jag fel men då har jag hur som tänkt.

Men tack för ni bryr er. :-)

Anonym sa...

tacka inte. det är inte dig jag bryr mig om. utan mig. alltid mig.

 
Copyright 2010 myrkyr. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase